bioavond2016

Beste onderwater-biologie-vrienden,

Vorig jaar hebben jullie massaal interesse getoond voor onze Moby Dick Bio-avond. Gezien Moby Dick graag zijn steentje bijdraagt tot het verder uitdiepen van jullie kennis in de fauna en flora van onze Oosterschelde, hebben we beslist de uitdaging aan te gaan en het succes van vorig jaar te herhalen en zelfs uit te breiden!

Dit jaar verwennen we jullie met zowaar 2 ervaren sprekers. De eerste is reeds en gevestigde waarde onder de bio-adepten onder ons, Peter van Bragt zal ons weer weten te boeien met een interessante lezing. Onze tweede spreker is Brendan Oonk, een jonge enthousiaste bioloog die actief is bij Stichting Anemoon. De onderwerpen van deze lezing houden we nog even geheim, maar hou alvast 20 oktober vrij vanaf 20u in Het Huis van de Sport in Berchem (Boomgaardstraat 22).
Wat we wel al kunnen meedelen is dat er maximum 150 man/vrouw in het auditorium kan. Gezien het succes van vorig jaar: er snel bij zijn is de boodschap!

Samengevat:

Wat? Uitbreiding van uw biologische kennis van de Oosterschelde met maar liefst 2 sprekers!

Wanneer? 20 oktober om 20u

Waar? Huis van de Sport, Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem

Thema? Houden we nog even geheim, maar het belooft weer een super-interessante bio-avond te worden!

Hoeveel kost het? €7 per persoon

Inschrijving is slechts compleet na mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. én storting van €7 op de Moby Dick rekening (IBAN BE38 9793 9470 9472)